Boiler Room start met residents

Na een jarenlange smeekbede heeft Boiler Room eindelijk prijs: Erol Alkan wil opdraven op hun streamplatform. Er is zelfs meer; hij wordt er meteen resident!

Sinds de start van Boiler Room in 2010 wist het de grootste dj's en producers op aard voor hun camera's te lokken. Het concept is simpel; ergens in een wereldstad (van Londen, Berlijn tot L.A.) huist er op een geheime locatie een exclusief feestje met enkele kleppers achter de decks. Thuisblijvers kunnen alles live volgen via een webstream. U heeft ongetwijfeld ook al zitten meewiegen op geniale sets van KiNK, Len Faki of onze eigenste Lefto.

Heel wat toppers dus, behalve Erol Alkan. Tot nu, want het collectief is maar wat blij dat het de Londense labelbaas van Phantasy kon strikken. Dat ze daarvoor jarenlang moesten proberen, geven ze grif toe. Er wordt zelfs lichtjes afgeweken van het gekende recept: de residents zullen radioshows spelen op het hoofdkwartier van de streamdienst. Woensdag 17 februari start de reeks, over andere residents is nog niets geweten.

Lefto Boiler Room London DJ Set door brtvofficial

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel