Baauer stelt nieuwe single voor met M.I.A. en G-Dragon

Geen shake in Harlem deze keer maar nergens minder dan op de New York Fashion Week. Iedereen herinnert zich nog levendig Baauers instant-hitje Harlem Shake. Nu is hij terug met een noemenswaadige samenwerking met niemand minder dan M.I.A..

Toen Baauer onlangs zijn nieuw album Aa aankondigde waren we vooral benieuwd naar de samenwerkingen op het album. Verschillende straffe namen passeren op de tracklist waaronder Rustie, Pusha-T en M.I.A.. Zeker als je kijkt naar vroegere samenwerkingen met AlunaGeorge en George Maple zijn we toch serieus benieuwd naar wat er met dit nieuw album uit de bus komt vallen qua hitjes.

Toch zal het met zijn nieuw album voor veel mensen opnieuw aanpassen zijn. Met meditatieve, ambient geluiden en donkere raps is Baauer meer dan ooit verder weg verwijderd van de virale Harlem Shake-sound die zijn carrière uit de startblokken schoot.

Tijdens de NYFW debuteerde de Amerikaanse producer met zijn nummer Temple dat op het aankomende album staat. Vocals op het nummer worden verzorgd door M.I.A., wat onmogelijk een slecht resultaat kan opleveren. Baauer speelde het nummer als opener in een set die hij draaide op Alexander Wang Fashion Show. 

Hieronder is een audiorip te horen van het nummer.

 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel