Sound of Stereo werkt aan nieuw materiaal: even demo online

UPDATE

Na enkele uren werd de demo van Sound of Stereo opnieuw van hun SoundCloud-pagina gehaald. We kregen weinig reactie van hen, doch ze wisten ons wel te vertellen al even actief bezig te zijn aan nieuwe dingen. Wordt dus zeker vervolgd!

Lees hieronder het originele artikel:


Geen nieuwe Supah Dupah, maar een toch wel vernieuwend geluid vergeleken met wat we gewoon zijn van Sound of Stereo. Dat krijgen we te horen in een nieuwe demo die vandaag verschenen is op de SoundCloud-pagina van het Vlaams-Brabantse duo.

Het is haast meer dan twee jaar geleden dat we enige activiteit zagen rond Sound of Stereo, het duo dat in de periode van fidget house en electro razend populair was in ons land. Met verschillende releases op Lektroluv Records en Dim Mak waren de toen nog jonge kerels één van de beste exportproducten op het gebied van elektronische muziek. Terwijl Jochen samen met Moonlight Matters het project Arches uit de grond stampte, bleef het echter al jaren stil rond Sound of Stereo.

Met hun demo 5v1 krijgen we iets totaal nieuws te horen. Geen zware beats en bleeps maar een zachte synth, begeleid door een klassieke piano waardoor het downtempo nummer een gezapige vibe meekrijgt. Het nummer kon evengoed een release zijn op Soulection.

Of dit de voorbode is voor een nieuwe release, is ons nog onbekend. Maar deze demo klinkt alleszins veelbelovend.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel