Voodoo Village vervolledigt line-up

Voodoo Village vindt dit jaar opnieuw plaats in Dilbeek op 2 en 3 juli, waar We Are The Future, Fuse, Hot Creations en We Bring You de podia invullen. Eerder werden reeds heel wat namen gelost, die nu nog worden aangevuld met enkele headliners die niet van de minste zijn!

Eerder werden reeds toppers Alan Fitzpatrick, Detroit Swindle, Edu Imbernon, Guy Gerber, Gerd Janson, Richy Ahmed, Jeremy Underground, Edward, Fabio Florido, Janina, Leftwing & Kody, Mathias Kaden, Oskar Offermann en wAFF aangekondigd als grote namen, naast tal van Belgische artiesten.

Daar worden nu nog enkele toppers aan toegevoegd. De eerste is niemand minder dan Patrick Topping, al jaren een vaste waarde op Hot Creations en vorig jaar ook reeds te vinden op het festival. Hij zal er op zaterdag de Hot Creations stage headlinen.

Ook San Proper en Daniel Bortz zullen dit jaar van de partij zijn, net als Heidi, die op vrijdag het publiek in de perfecte stemming mag brengen voor Guy Gerber. Verder zal ook RØDHÅD de Dilbeekse weide laten ontploffen met zijn diepe technobeats. 

Tickets zijn beschikbaar via de website van Voodoo Village. Verdere info kan je vinden op het Facebook-evenement.