Langverwachte album Skin van Flume is er

Eindelijk is het zover: het langverwachte album Skin van onze favoriete Australiër Flume is officieel uitgebracht! Het 16 tracks tellende album, waaronder ook singles Never Be Like You en Smoke & Retribution dat werd uitgebracht op Future Classic, kan je nu reeds online beluisteren.

In 2012 bracht Flume, oorspronkelijk opgericht als nevenprojectje van Harley Streten - toen actief bij What So Not, zijn debuutalbum uit. Met straffe singles als Holdin On, Sleepless en On Top en vooral zijn latere remix voor Disclosures You & Me, werd Flume gekatapulteerd tot één van de meest geliefde producers van onze planeet. In die periode kon Fuzz Magazine ook het allereerste Belgische interview met de toen nog jonge snaak vastleggen.

Er werd lang uitgekeken naar de opvolger van zijn titelloze debuut. Na vier jaar lang wachten is Skin er eindelijk. Na een album preview werden reeds singles Never Be Like You - ook bij ons een absolute radiohit - en Smoke & Retribution op ons losgelaten. Later volgde nog de gratis track Wall Fuck. Tijdens zijn geslaagde passage tijdens [Pias] Nites werd vervolgens een groot deel van de rest van de tracks voorgesteld.

Maar nu is het album dus in zijn volle glorie ter beschikking. Naast Kucka en Kai werkten ook onder meer AlunaGeorge, Beck en Little Dragon mee aan het album. Ondanks het feit dat het album niet zo vernieuwend klinkt als zijn debuut, durven we er ons geld op inzetten dat het minstens even goed zal scoren in tal van hitlijsten. Oordeel vooral zelf!

Ontdek meer...Album
Artiesten in dit artikel