deadmau5 brengt eerste release in twee jaar tijd

Deadmau5 heeft er een woelige periode opzitten. Nadat zijn SoundCloud-account werd gehackt, besloot de Canadees zijn volledige profiel te verwijderen. Maar er is ook goed nieuws: met de track Snowcone brengt onze favoriete muis zijn eerste officiële release in twee jaar tijd op de markt!

Waar Joel Zimmerman vroeger track na track en tal van albums op zijn fans losliet, bleef nieuwe, recente muziek wat uit. Ondanks het feit dat het dus stil bleef qua nieuwe releases, geldt deadmau5 nog steeds als één van de grootste producers die op onze aardbol rondloopt.

Na een akkefietje met SoundCloud, waarop hij vervolgens zijn account verwijderde, laat deadmau5 nu opnieuw van zich horen met nieuwe single Snowcone. Geen stevige beats, maar eerder gezapige drums boven meeslepende melodieën die wat doen denken aan Boards of Canada. Of deze track de voorbode is van een nieuw album, is voorlopig nog koffiedik kijken.

Snowcone werd vanzelfsprekend uitgebracht op deadmau5 zijn eigen label mau5trap. De track zelf is ondertussen beschikbaar via iTunes en Beatport.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel