Loop door de bossen met Mano Le Tough

Eind 2015 bracht de Ierse topproducer Mano Le Tough zijn album Trails op de markt via Permanent Vacation. Naast enkele clubtracks bevatte de langspeler ook sferische, beatloze nummers zoals Energy Flow. Die track kreeg nu een gloednieuwe videoclip mee. Bovendien volgt nog een remix-EP waarop niemand minder dan DJ Koze twee verschillende remixen uit zijn mouw zal schudden.

Energy Flow duikt al een jaar op in tal van dj-sets. Zo sloot Dixon er vorig jaar een Boiler Room-sessie mee af. Bij de release gold het nummer ook als één van de meest geprezen tracks van het album Trails. Een klein jaar later regisseerden Al Kennington en Dara O'Neill een videoclip voor het meeslepende nummer.

In de clip zien we Mano zelf in sneltempo doorheen groene bossen lopen. Gaandeweg ruimt de kalme natuur plaats voor duistere taferelen waarbij de lichtstralen steeds heviger heen en weer vliegen. 

Naast de videoclip verschijnen er op 1 juli ook nog twee verschillende remixen van DJ Koze van de track Energy Flow. Soundclips van die remixen, die net als het album op Permanent Vacation verschijnen, zijn voorlopig nog niet beschikbaar.

Ontdek meer...Video
Artiesten in dit artikel