Sonus Festival geeft de line-up voor haar bootparty's vrij

Het Kroatische Sonus Festival heeft de line-up van haar verschillende bootparty's vrijgegeven. Het festival dat doorgaat eind augustus op het eiland Pag en naast je vijf dagen uitleven in de talrijke clubs op Zrce Beach, kan je ook met dj's van wereldniveau bootje gaan varen! Naast de aankondiging van de line-ups van de bootparty's werden ook nog drie kleppers aan de algemene line-up toegevoegd.

Fernando Costantini en Andy Catana voorzien de eerste boat party van muziek op 21 augustus. Andhim en Homeboy mogen de dag nadien op de boot van Thump staan. Valentino Kanzyani speelt dan weer een back to back set met Ian F.

Het laatste bootfeest is er eentje met de zegen van Resident Advisor, en zij hebben niemand minder dan Joseph Capriati en Tijana T aan boord. De tickets voor deze boot waren echter in een mum van tijd uitverkocht... Verder heeft Sonus Festival Adam Beyer, Ida Engberg en Monika Kruse toegevoegd aan de algemene line-up. 

De befaamde boatparties zijn erg in trek en de plaatsen zijn bijgevolg moeilijk om te bemachtigen. De mensen met een festivalticket krijgen voorrang en hebben daarmee de kans om zich aan te melden voor drie verschillende bootfeesten. Je zal wel snel moeten zijn want, er zijn niet zo veel tickets.

Als de tickets niet uitverkocht geraken, start er een openbare voorverkoop. Dat houdt in dat mensen zonder een ticket voor Sonus Festival ook een ticket voor een boatparty kunnen bemachtigen. 

Nog niet overtuigd om naar Kroatië af te zakken? Check dan zeker ons ideale Sonus Festival! Tickets voor het festival en de boat party's zijn beschikbaar op de site van Sonus Festival.