Drumcode viert 20-jarig bestaan met compilatiealbum

Groot nieuws uit technoland! Dit jaar blaast het legendarische Drumcode label van Adam Beyer zijn twintigste kaarsje uit en dat moet uiteraard gevierd worden. Ter ere van het twintigjarig bestaan van het label wordt de vijfde editie van de A-sides compilaties uitgegeven. Dit album zal twintig nummers bevatten en wordt gereleased op 1 augustus. 

Zoals steeds probeert het label voor een gevarieerde tracklist te gaan waarbij het evenwicht wordt gezocht tussen enkele grote kleppers en minder bekende artiesten. Drumcode-veteranen op dit album zijn onder andere Alan Fitzpatrick, Bart Skils, KaiserdiscoDustin Zahn en uiteraard labelbaas Adam Beyer. Opkomend talent is er dan weer te vinden in de vorm van Luca Agnelli en Boxia, die meteen ook zijn Drumcode-debuut maakt. Ook België mocht niet ontbreken op dit album, het laatste nummer op het album is er één van Marco Bailey, genaamd She Is A Player

Overigens staan er een aantal veelbelovende samenwerkingen op dit album, zo slaan Alan Fitzpatrick en Gary Beck de handen in elkaar voor het nummer Sky Jacket en werkten Enrico Sangiuliano en Hertz samen aan Start Of Madness. Ook Adam Beyer en Mark Reeve maakten een collab, hieronder kunt u alvast het nummer Nine Of You beluisteren.

Nine of You is momenteel helaas het enige nummer dat online te beluisteren is, wie echt benieuwd is kan wel al een aantal nummers terugvinden in recente sets van Adam Beyer. Hieronder kunt u de volledige tracklist van het album terugvinden:

01. Enrico Sangiuliano vs Hertz - Start Of Madness
02. Luca Agnelli - Phoenix
03. Tiger Stripes - A Feeling
04. Jay Lumen - Horizon
05. Alan Fitzpatrick - Terra Firma
06. Secret Cinema & Egbert - Maximaal
07. Juan Sanchez - Din
08. Pleasurekraft - Dopefiend
09. Adam Beyer & Mark Reeve - Nine Of You
10. Bart Skils - Voodoo Child
11. Kaiserdisco - Bonkers
12. Kevin de Vries - Eternity
13. Layton Giordani - Rivington
14. Dustin Zahn - Miss You [Truncate Remix]
15. Ian O’Donovan - Crucible
16. The Junkies - Masters Of Nothing
17. Alan Fitzpatrick & Gary Beck - Sky Jacket
18. Timmo - With You
19. Boxia - Revolution
20. Marco Bailey - She Is A Player