Moodfamily geeft niet te missen verjaardagsfeestje

Gents platenlabel annex bookingkantoor Moodfamily heeft de eerste zondag in september in onze agenda geclaimd. Ze houden dan een open air ter gelegenheid van hun tweede levensjaar. Met onder meer John Talabot en Stimming staan niet de minsten op de line-up.

Op zondag 4 september is het bij ijsbaan Kristallijn in Gent te doen. Vorig jaar werd deze datum nog ingevuld door de Roots Of Minimal Open Air met Nicolas Jaar, maar dit jaar opteerde Roots Of Minimal voor een open air in juli in Kompass Klub.

Moodfamily hield vorig jaar reeds een open air in het Keizerpark te Gent voor hun eerste verjaardag, toen waren Vaal en Talal & Zoi te gast naast de Belgische residents. Voor hun tweede verjaardag nodigt Moodfamily internationale toppers als John Talabot en Stimming (liveset) uit op hun open air, aangevuld met eigen talenten als Stavroz (liveset), AMyn, Harted en KooDoo.

Tickets kosten €18 en zijn langs deze weg te koop, meer info vind je op Facebook. Afgelopen weekend maakte Stavroz nog het mooie weer op het Fusion Festival in Duitsland.

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel