Officieel nu: Safe & Sound is nieuwe single Justice

Ongeveer een week geleden zorgde een nietsvermoedende Shazam-gebruiker voor een klein bommetje. Tijdens een optreden van de Ed Banger-clan op Sónar festival vertelde de app dat het eerste nummer dat Busy P, Para One en Boston Bun door de boksen knalde Safe & Sound van Justice zou zijn. Was dit een nieuwe single?

En jawel, het vermoeden werd bevestigd. Gisteren schoot de social mediamachine van de Franse houselegendes na een lange winterslaap terug in gang en kondigde aan dat Safe & Sound bij Annie Mac op BBC Radio 1 zou gepresenteerd worden als Hottest Record of The Week. Wat later volgde dan een clip met de lyrics en de volledige vijf minuten aan verse audio. Gratis te downloaden bovendien!

Safe & Sound is een iets rustiger nummer geworden dan we gewoon waren van de vorige platen, maar je voelt aan alles de magie van Justice. Er is de swingende bass, de disco vibe en er zijn leuke vocals.

Wie zich volledig terug in de French house wil storten verwijzen we graag door naar de nieuwe website www.justice.church, waar je de nieuwe single gratis kan downloaden. Of de naam van de site ook de titel van het nieuwe album verraad is voorlopig nog giswerk, wij zijn in elk geval al lang blij dat de nieuwe LP er nu echt aankomt.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel