West-Vlaamse producers stellen nieuwe livesets voor

Jaren werken aan eigen tracks om ze uiteindelijk in een gloednieuwe liveset te kunnen gieten, het is een droom voor veel producers. West-Vlamingen Martin Maler en Distanz achtten beiden het moment gekomen om deze droom werkelijkheid te laten worden en dus gooiden ze allebei hun nieuwste liveset online!

Martin Maler was jarenlang actief onder zijn hardtechno-alias Manone, waarmee je hem onder meer achter de decks kon aantreffen op Kozzmozz en in tal van buitenlandse clubs. Als Martin Maler kiest hij voor hedendaagse, donkere techno. Zo bracht hij al tal van releases uit op zijn eigen Trianglesquare Records. Eerder passeerde hij al op Fuzz dankzij zijn Fuzz Exclusief-track.

Op Cirque Magique knutselde hij voor de allereerste keer al zijn tracks samen in een liveset, die duidelijk gesmaakt werd door het publiek. De opname van die set plaatste hij nu online.

Ben Vanmassenhove alias Distanz is al jaren gefascineerd door synths, drumcomputers en andere hardware. Dit resulteerde vroeger in enkele releases maar de laatste drie jaar bleef het behoorlijk stil.

Af en toe volgde er wel een video waarin je hem met zijn behoorlijk indrukwekkende collectie machines tracks van bijvoorbeeld Stephan Bodzin coverde, die vervolgens door enkele media werden opgepikt. Maar op het vlak van eigen releases was het wachten tot nu. Distanz nam zijn ganse set met video op en laat ons nu meegenieten van het resultaat! 

Ontdek meer...Mix
Artiesten in dit artikel