andhim strikt mooie namen voor remix-EP

Simon van andhim ligt al eventjes in de lappenmand na een dubbele beenbreuk die hij opliep bij het filmen van hun recentste videoclip, maar dat betekent niet dat andhim voorlopig on hold staat! Naast de release van hun nieuwste single, volgt nu een remix-EP van hun gevierde Rollercoaster EP uit 2015 op Monaberry. wAFF, Re.You, La Fleur, Eagles & Butterflies en Animal Trainer nemen elk een remix op zich.

Tijdens het filmen van de videoclip voor hun nieuwste single Super, ging Simon tegen de vlakte op zijn rolschaatsen. Een dubbele beenbreuk, een hilarische videoclip en andhims typerende zelfrelativerende humor waren het gevolg. Bovendien kan je de track Super gratis downloaden.

Maar ze zitten dus allerminst stil. In juni 2015 verscheen hun vierledige Rollercoaster EP op vaste thuishaven Monaberry, waaraan ook Super Flu meewerkte, meer bepaald aan de track Mr. Bass. De EP krijgt nu een tweede leven dankzij een remix-EP die op 9 september eveneens verschijnt via Monaberry.

wAFF en La Fleur opteerden voor een remix van Mr. Bass terwijl Eagles & Butterflies en Re.You beide kozen voor Cloys. Animal Trainer remixt als laatste de titeltrack van de EP.

Ontdek meer...Remix