Dixon, De School en Dekmantel voetballen voor het goede doel

Wanneer de hele wereldtop aan DJ's en producers verzamelt in een stad, kan je hen net zo goed inschakelen voor het goede doel. Een indrukwekkend rijtje clubs en producers zetten op ADE hun beste beentje voor tijdens een voetbaltornooi voor het goede doel.

DJ's met een hart, zo hebben we ze graag. Eerder won Ida Engberg een pak zieltjes voor haar Techno For Humanity in IKON en ook House of House deed een duit in het zakje bij Kom Op Tegen Kanker. Nu slaat een monsterverbond de handen in elkaar voor Help Refugees. Acht toonaangevende clubs en labels organiseren een voetbaltornooi tijdens Amsterdam Dance Event.

Onder meer Resident Advisor, De School, Dekmantel, Rush Hour, Numbers (met Jackmaster in de rangen), 10 000 Hours en The All Stars (met Dixon op het blad) leveren een team af. Je kan gaan supporteren en tegelijk het goede doel steunen door €5 entree te betalen. Aanvullend kan je tafeltennissen, kickeren of verpozen op DJ-sets.

Het tornooi vindt plaats op donderdag 20 oktober in Het Gymlokaal, het sportgedeelte in De School. Je kan ook geld doneren via deze fundraiser of door een SMS te sturen naar het nummer 70070. Daarin zet je de boodschap 'RAFC54' + het bedrag dat je wil storten. De volledige opbrengst gaat naar Help Refugees, een organisatie die lokaal vrijwilligers inzet om aangespoelde vluchtelingen te helpen op de kusten van de Middellandse Zee. Zo willen ze niet wachten op politieke spelletjes of NGO-geld.