Bizarre kortfilm als teaser voor nieuw album Mr. Oizo

Als teaser voor zijn nieuw album All Wet lanceert Mr. Oizo een absurde kortfilm. Het videofragment toont karikaturen van artiesten waarmee Mr. Oizo heeft samengewerkt voor All Wet, ondersteund door een flard van de bijhorende track. Het album komt uit op 30 september op het Amerikaanse platenlabel Ed Banger Records.

De hoofdrol in de kortfilm is weggelegd voor de handpop Flat Eric, een geel washandje met armen en een sterk gevoel voor ritme. Daarnaast zien we ook een zwarte Skrillex vertolkt door niemand minder dan Flying Lotus, Boys Noize als plus-size model, Peaches op leeftijd en een best angstaanjagende Donald Trump-pop. Zonder veel emotie krijg je een snelle kijk op All Wet, op een best bizarre manier.

Dat de video een absurde wending neemt, hoeft natuurlijk niet te verwonderen wanneer je Mr. Oizo zelf de regie laat doen. Quentin Dupieux heeft namelijk al meer ervaring met de vreemdste films, denk maar aan zijn langspeelfilm Rubber waarin een autoband de hoofdrol speelt als meedogenloos seriemoordenaar.

De figuranten worden ondersteund door hun auditieve bijdrage aan All Wet. Zo krijgen we een mooi bundeltje met previews voor het aankomende album. Meer informatie over All Wet vind je hier en voor de ongeduldige superfan is er de mogelijkheid om de plaat via pre-order te bestellen.  

De volledige tracklist van All Wet.