Deep in House trekt naar Kompass Klub

Hokjesdenkers zullen waarschijnlijk eens in de ogen moeten wrijven toen ze kort geleden het evenement zagen van Deep in House. De organisatie ging in 2013 van start met het geven van kwalitatieve evenementen in en rond Brussel. Na het opbouwen van hun naam en faam ging de spreekwoordelijke sneeuwbal aan het rollen tot er geen stoppen meer aan was. Dat blijkt nog maar uit hun volgende evement op 10 november waar ze hun heil nu gaan zoeken in het Gentse Kompass Klub met een line-up om u tegen te zeggen.

Met - momenteel - zes internationale kleppers zal het concept jullie trakteren op twaalf uur muziek verspreid over drie zalen. Wie Kompass Klub al bezocht, weet dat in de speelse hangar veel mogelijk is. Tussen al dat buitenlands geweld zit onder andere de Amerikaanse DVS1, de Britten Blawan, Hunee, Marcellus Pittman, Onur Özer en de Duitser Binh. Deze zesvuldige schoonheid zorgde al in mum van tijd voor een luttele 2300 geïnteresseerden.

Voor wie liever talent van eigen bodem wil zien, wordt ook op zijn wenken bediend. Kafim, Fais le Beau & Gurl, Chris Ferreira, Davy en Jakob & Session 4000 zorgen dat ook onze driekleur stevig wordt verdedigd. Momenteel kan je jouw ticket bemachtigen voor slechts €14.

Een tijdje later weet Kompass Klub opnieuw een klepper te strikken. Op 17 december halen ze met een ander concept 1988 – niemand minder dan magiër met de marcel, Len Faki naar Kompass Klub te lokken. Kiezen is verliezen, dus wij stellen voor om ze allebei bij te wonen!