Push It Records doorbreekt de radiostilte met een verse release

Push It Records zet zichzelf terug op de kaart met een nieuwe release. Met A Man Good Enough van Daniel Bovie & JackJazz worden de boeken heropend na een stille periode van drie jaar. Het Belgische platenlabel werd in 2009 opgericht door Vincent Buss, beter bekend als DJ Prinz. Dj/producer Jens De Wit (JackJazz) stapt mee in het project en voorziet Vincent van de nodige ondersteuning bij de organisatie.

Push It Records kende in het verleden al 42 releases van onder anderen Kolombo, Loulou Players en zelfs Dimitri Vegas & Like Mike. Het label richt zich vooral op house en techno en geeft de voorkeur aan Belgische artiesten. A Man Good Enough is een zomerse house-track waarmee Push It een breed publiek wil aanspreken om de liefde voor muziek te delen.

Naast het platenlabel organiseert Push It ook evenementen. Zo nodigden ze in september Julian Jeweil en Charlotte De Witte uit om in Café d’Anvers te komen spelen op hun feest. Op 14 oktober staat ook Ramon Tapia te pronken op de affiche van een Push It-feest.