Beluister de nieuwe single van Mumbai Science

De heren van Mumbai Science zijn terug van nooit weggeweest. Afgelopen vrijdag kwam hun nieuwste single Frequency Response uit op het – al even nieuwe - label Weapons en je kan hem hier beluisteren!

Het was alweer een half jaar geleden dat we voor het laatst nieuw materiaal van Mumbai Science te horen kregen. Toen namen ze de nieuwe track van Digitalism onder handen. Nu brengen ze met Frequency Response voor het eerst sinds lange tijd nog eens een original uit.

Leuk om weten: Wie de nieuwe single van de Leuvense DJ’s koopt, steunt daarmee ook een goed doel. Weapons, het nieuwe label waarop de plaat uitkomt, schenkt namelijk vijf procent van de opbrengsten aan oorlogsslachtoffers.

Geen ongelukkig gekozen naam zo blijkt. Weapons belooft in de toekomst namelijk nog meer platen uit te brengen die als munitie voor de dansvloer zullen dienen. Met support van onder andere Carl Cox, Skream en Annie Mac kon het label zich alvast geen betere start voorstellen.

Je kan Frequency Response hieronder beluisteren. Wie net als ons overtuigd is van de nieuwe release van de heren van Mumbai Science kan de plaat via de Beatport-pagina van Frequency Response kopen en steunt op die manier dus ook oorlogsslachtoffers over de hele wereld. 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel