Trentemøller komt naar ons land

Groot nieuws voor alle fans van Anders Trentemøller, naar aanleiding van zijn nieuwste album Fixion trekt de Deen opnieuw op tournee met een heuse liveshow. Deze doet ook ons land aan! Op maandag 23 januari slaat hij zijn tenten op in Brussel om er een spetterend concert te geven in de Ancienne Belgique.

Voor zijn nieuwste album verliet Trentemøller nog meer het pad van de pure elektronische muziek, zo bleek ook in ons interview met de Deense producer en multi-instrumentalist. Toen meldde hij dat hij de techno beu was en declameerde hij:

Ik maak deze muziek nu, en daar voel ik me veel beter bij. Ik snap dat het universum van Trentemøller voor ‘de buitenwereld’ dezer dagen opmerkelijk anders klinkt op dit en het vorige album, maar ik heb geen schakelaar die tussen dance en indie heen en weer klikt. Elk nummer eist z’n eigen sound op, ik volg slechts m’n oren. 
- Trentemøller

Ons niet gelaten! Zijn nieuwste album Fixion klinkt dan ook bijzonder duister met heel wat invloeden uit de 80's. Hoe het album live klinkt, zal je op maandag 23 januari kunnen ontdekken in de AB. Tickets zijn vanaf vrijdag 14 oktober beschikbaar via de website van de Ancienne Belgique aan 29 euro.

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel