Handbraekes (Boys Noize vs. Mr. Oizo) heeft nieuw werk

Het laatst gelegde ei van Handbraekes is een remix op Boys Noizes Midnight. Handbraekes is de combinatie van Boys Noize zelf en Mr. Oizo, beiden gevestigde waarden binnen de electrowereld. Boys Noize bracht in mei 2016 zijn nieuw album Mayday nog uit waarop Midnight te vinden is. Nu, een klein halfjaar later, komt van dat nummer een remixpakket uit op Boysnoize Records.

In het remixpakket vinden we de Handbraekes remix terug. Het is een stevige electrotrack die waarschijnlijk het begin van Handbraekes#3 inluidt, het vervolg op #1 (2012) en #2 (2014). Gezien de timing zou het ons niet verbazen als Boys Noize en Mr. Oizo dit jaar nog een derde EP uitbrengen onder de naam Handbraekes. Alles over #2 kan je hier nalezen.

Wat kan je van Handbraekes verwachten? Knotsgekke electro waar de hints naar beide bezielers ondubbelzinnig zijn, met oog voor detail. Een stevige streep muziek met veel verandering in melodie en een strakke beat. Op 14/10 komt de Midnight remix alvast uit op Boysnoize Records. Herlees ook zeker ons interview met Boys Noize.

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel