Cocoon komt naar Ampere

Al 16 jaar staat Papa Sven Väth aan het hoofd van Cocoon, één van de meest toonaangevende techno-instituten ter wereld en na 16 jaar nog steeds even relevant. Op zaterdag 5 november houdt het label halt in de Antwerpse club Ampere. Josh Wink, Subb-an en Einzelkind tekenen alvast present, naast een special guest!

In 1981 begon ene Sven Väth aan zijn allereerste dj-set op Ibiza, het begin van een fenomenale carrière. Na het lanceren van labels als Eye Q en Harthouse, vielen alle puzzelstukjes in hun plooi toen hij rond de eeuwwisseling Cocoon oprichtte, een wekelijkse avond in Ibiza, later gecombineerd met een label. Het concept groeide uit tot een wereldwijde speler met Papa Väth aan het roer.

Artiesten als Guy Gerber, Adam Beyer, Dominik Eulberg, Ricardo Villalobos, Zombie Nation, Roman Flügel en Anthony Rother kregen allemaal een serieuze duw in de rug wanneer Väth hen onder zijn hoede nam en zijn expertise met hen deelde. 

Op zaterdag 5 november komt Cocoon langs in Ampere. Op de line-up vinden we als eerste Josh Wink, de Amerikaanse producer met wie we een tijdje terug reeds een uitgebreid interview hadden. Hij bracht in augustus nog zijn nieuwste Shoelaces EP uit. Verder vinden we ook de Brit Subb-an en de Duitser Einzelkind op de affiche terug. 

Tot slot neemt Cocoon ook nog een special guest mee en de 'official Cocoon girls'. Early Bird Tickets zijn nu al beschikbaar vanaf 10 euro. Meer info kan je vinden op het Facebook-evenement.

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel