Desolat komt met X-Sampler compilatie

Desolat en zijn graaggeziene labelboss, Loco Dice, zijn terug met een nieuwe compilatie. De X-Sampler zal na een jaar van hard werk verschijnen op 14 november. Op deze compilatie verschijnt een afwisseling van bekende en minder bekende producers. Voor wie Loco Dice al aan het werk zag in de vele clubs of festivals zal allicht hier en daar de deuntjes herkennen.

Zo is hij al grote fan van de 99 Problems van Pele & Shawnecy en zien we dat het EDM fenomeen Chuckie zijn verrassende terugkeer viert nadat hij ook aanwezig was op de X-Sampler van het jaar 2015.

Verder vinden we veel techhousekleppers zoals Pirupa, Andre Oliva, Caleb Calloway, DJ Dep, Arado,… Alleszins een musth-have voor liefhebbers van de meer energieke housetracks. Recentelijk mochten Livio & Roby release nummer negenenveertig op Desolat uitbrengen met hun Phantom Circle LP maar nu is het dus wachten op de vijftigste. Wie de labelboss in levende lijve aan het werk wil zien, raden wij aan om op 10 november af te zakken naar Fuse in Brussel. Loco Dice kennende zal het een zeer dansbare avond worden! 

Tracklist:

 1. 8281 - Servant
 2. Alex Ground & Proudly People - Lie To Kick It
 3. Andrea Oliva - River Deep
 4. Arado - Back 2 Back
 5. Caleb Calloway - Avion
 6. Chuckie - Light It Up
 7. DJ Dep - Better Later Than Never 
 8. Droste - Uessen 
 9. Francisco Allendes - Animal communication
 10. Halo Varga & Harvard Bass - Swing City 
 11. Jean Pierre & Trangaz - Tu Eres 
 12. Lewis Boardman - Goblin 
 13. Mennie - Reach Out
 14. Nicola Calbi - Variazioni Sonore
 15. Orties & Khaan - Innocent
 16. Pele & Shawnecy - 99 Problems
 17. Pirupa - Orbital
 18. Stop File - Oxygen
 19. The Timewriter - Tenderness