Kiasmos komt naar België

Kiasmos, ooit door de IJslandse oprichters Ólafur Arnalds en Janus Rasmussen bestempeld als "een ongeluk in de studio", leverde in 2014 één van de meest gesmaakte albums van het jaar. Met hun fenomenale liveshow veroverden ze vervolgens de ganse wereld. Op 2 december komen ze opnieuw naar ons land, zo kondigden ze zelf aan op Facebook. Die avond spelen ze een dj-set in De Shop te Antwerpen tijdens EDGE.

Intieme, subtiele electronica gecombineerd met prachtig pianospel, het bleek een ware succesformule te zijn voor Kiasmos. Met nummers als Looped en Held samen met hun sterke live performances - denk maar aan hun passages op Paradise City, Dour en in Bozar of hun straffe improvisatie met Nils Frahm -, nestelden ze zich al snel tussen de wereldtoppers. 

Nu kondigden ze op Bandsintown en Facebook aan dat ze op vrijdag 2 december te gast zijn in Antwerpen, waar ze die avond een dj-set zullen brengen in De Shop tijdens EDGE. Daar zal ook Christian Löffler een liveset brengen en worden de gasten verwend door beats van Lost Desert en Eran Aviner. Meer info kan je vinden op het Facebook-evenement.

Foto: © Héðinn Eiríksson

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel
Tags