RIMBU kondigt dood aan @ Kompass (19/11)

RIMBU is absoluut geen vreemde meer voor Fuzz. Op 19 november strijkt de organisatie opnieuw neer in de Gentse Kompass Klub. Deze editie werd gedoopt tot 'The Harbingers of Death'. Welke muzikale zielen de dood gaan aankondigen? Tinfoil (voor de eerste keer in België!), Radial, Scalameriya, RIMBU-resident Twan en White Rose Movement.

De afgelopen maanden hadden we het al vaker over RIMBU. We denken terug aan de passage van Mord Records, of onze (afgelopen) wedstrijd rond South London Analogue Material. Voor de opkomende editie van 19 november heeft de Gentse organisatie weer heel wat (live) technogeweld in petto voor ons.

We kijken daarbij uit naar de allereerste Belgische liveshow van Tinfoil. Dit is het duoproject van de Ierse technomasters DeFeKT en Sunil Sharpe. Hun Belgisch debuut dus, en dat volledig 100% live en analoog. Techno op z'n best!

De slogan die deze editie kreeg werd waarschijnlijk geïnspireerd door het onderstaand nummer van Nikola Grebovic! Wie? De Serviër is beter gekend als Scalameriya. Hij wist ons al te bekoren met muziek op o.a. Perc Trax en Genesa Records. Nu zal hij Gent verbazen met zijn liveset.

De Nederlander Radial, die we kennen vanop Token en als drijvende kracht achter Audio-Assault, zal de eerdervernoemde heren bijstaan met zijn kenmerkende, vlijmscherpe techno.

Voor zij die zich graag verkleden, ook daar heeft RIMBU aan gedacht. De heren en dames van Cabinet de Transformation zullen voor gepaste outfits zorgen die feestvierders kunnen aantrekken. Voor de prachtige visuals ging RIMBU opnieuw ten rade bij Octohedron, en die kan er wat van!

Ontdek meer...Event