Play'house passeert laatste keer in Forty Five (26/11)

Play'house en We Play House - die namen alleen al zijn een match made in heaven - slaan de handen in elkaar voor de allerlaatste Play'house in Forty Five. Beide organisaties hebben heel wat leuks in petto voor 26 november. Christof Joris (Play'house) en Bart Van Neste (WPH) leggen het allemaal haarfijn uit.

Op zaterdag 26 november gaat Play'house voor de aller-allerlaatste keer door in de Hasseltse club Forty Five. Waarom dan, horen we jullie meteen al afvragen. "De verklaring hiervoor volgt in een van de eerste maanden van 2017", vertelt organisator Christof Joris ons. Het blijft dus een open vraagstuk voorlopig.

Play'house krijgt voor deze laatste editie hulp van We Play House. De ideale combo in onze ogen. Bart Van Neste heeft met We Play House goede herinneringen aan Forty Five. "We hebben al eens een succesvolle avond in Forty Five achter de rug. Dat was toen in samenwerking met Silo. Een full house met Levon Vincent & Ripperton werd al vlug een onvergetelijke avond!"

Voor deze editie strikten ze niemand anders dan de flamboyante Zwitser Deetron. Hij speelde vorige maand nog een impressionante three deck vinyl only set voor Boiler Room in Madrid (met volledige tracklist!):

Wat Deetron en Red D gemeen hebben? Een Boiler Room-set! Niet in Madrid, maar die van Red D ging door in Antwerpen. De première van die set kon je bij ons al zien, maar voor wie het gemist heeft:

Maar daar stopt het nog niet! Ook Kiani & His Legion, vaste waarde bij WPH, zal er zijn en speelt er een heuse thuismatch. Net als Chicago Habit, het dj-alias van organisator Christof Joris. Komende donderdag (24/11 - 19u tot 20u) zal je hem aan het werk kunnen zien tijdens de Chase x Forty Five livestream.

En last but not least, Lady Linn! "Lien en ik zullen voor ’t eerst twee nieuwe aankomende releases van ons live brengen", legt Bart Van Neste aka Red D uit. "Eéntje die op een FCL EP zal verschijnen via het label NDATL van Kai Alcé (release begin 2017) en ééntje van Lien, mezelf en Fabrice Lig die op WPH uitkomt (release februari 2017)."

Alsof dat alles nog niet genoeg was, doet Red D er nog een schepje bovenop. "De eerste 20 bezoekers zullen een WPH-vinyl krijgen." Ons advies: twijfel niet te lang, koop gewoon een ticketje!