De eerste namen voor Lowlands 2017

Lowlands publiceert de eerste 17 namen voor haar komende editie. Van 18 tot en met 20 augustus 2017 gaat in Biddinghuizen (NL) de 25ste editie van Lowlands door. De eerste vlaag artiesten bevat onder andere The xx, Flume, Dixon en Moderat.

The xx tourt volgende zomer met haar nieuw album. Het is dus geen grote verrassing dat we het Britse trio tegen het lijf lopen op festivals. Naast Flume, Dixon en Moderat staan ook Alt-J, Ben Klock, Cashmere Cat, Elbow, Editors, Mumford and Sons, Iggy Pop, Mura Masa, Tove Lo, Mac Demarco, Noord Nederlands Orkest, Nothing But Thieves en Ty Segall op de voorlopige affiche van Lowlands 2017. De volledige lijst kan je op lowlands.nl bekijken.

De artiesten van Lowlands komen vaak in aanmerking om ook op Pukkelpop neer te strijken, of andersom. Dat blijkt uit de grote gelijkenissen die de affiches elk jaar vertonen. Denk bijvoorbeeld aan LCD Soundsystem in 2016. Stiekem hopen op een passage van The xx op Pukkelpop mag dus zeker. Tickets voor Lowlands 2017 kosten €175 en vind je hier.