We Bring You danst vierjarig bestaan in met Soichi Terada en meer

Het Brusselse We Bring You wordt vier jaar, en dat zullen we allemaal geweten hebben! Voor hun verjaardag nodigen ze Duitse, Nederlandse en Japanse legendes uit in de Brusselse Fuse. Platengarnalen Borealis en late night digger Bafana zijn ook van de partij.

Guests van de avond stellen we graag per land voor: Interstellar Funk is volgens de beschrijving in het event een Happy Hollander en Diverse Digger met Salty Selections. Zo persoonlijk kennen wij hem niet, maar zijn fenomenale passage op Dekmantel in 2014 en de talrijke bezoekjes hier in eigen land sindsdien hebben ons in ieder geval al overtuigd van de laatste twee delen van de beschrijving.

Uit Duitsland halen de heren van WBY nog een gereputeerde digger en labelbaas: Max Graef is samen met zijn bijna onafscheidbare maatje Glenn Astro verantwoordelijk van een volledig nieuwe golf uit Duitsland. Op Money $ex Records hoor je house met hiphop-mentaliteit, en mag je zeker niet schrikken als er bij momenten eens een jazz-sample naar je hoofd word gesmeten. Op 10 februari doet Max Graef het alleen, maar zijn set, net als zijn eigen producties, kunnen niet anders dan serieus verrassen.

Maar de grootste klepper komt uit Japan. Soichi Terada passeerde onder andere al op Horst, maar wat staat zijn naam goed op een WBY-affiche! Volgens de legende bleek deze enthousiaste producer in het pre-internettijdperk een enorme fanbase te hebben in Amerika zonder dat hij er zelf iets van af wist. Ondertussen maar lustig verder zwoegen aan zijn aanstekelijke tracks. Zijn enthousiasme brengt hij tijdens zijn dj-sets steeds zonder enige moeite over op zijn publiek. Het wordt dus een avond om van te watertanden, dat is duidelijk!

Zet je op aanwezig op hun event voor meer info!

Ontdek meer...Event