Fatima Yamaha brengt nieuwe EP in februari

Fans van Nederlander Fatima Yamaha kunnen zich in de handen wrijven want op 7 februari brengt hij zijn nieuwste EP uit op DekmantelAraya

Bas Bron maakte eerder al furore als producer bij De Jeugd Van Tegenwoordig, vandaag de dag is hij echter vooral bekend omwille van zijn alter ego Fatima Yamaha. Sinds de heruitgave van zijn (toen al 14 jaar oude) track What's A Girl To Do dook de naam Fatima Yamaha op in tal van festival- en evenementlineup's. Naast de gebruikelijke DJ-sets bracht hij dit jaar ook een heuse liveshow. Met deze nieuwe EP kan hij daar alvast weer een paar geweldige tracks aan toevoegen!

Volledige songs zijn er nog niet te beluisteren, wel werden er al previews van de nieuwe nummers op de SoundCloud van Dekmantel gesmeten. Titeltrack Araya deed ons wat denken aan Mind Against maar dan in een housejasje, aandachtige luisteraars konden dit nummer de afgelopen maanden trouwens al horen in de livesets van Fatima Yamaha. Nummer twee op deze EP heet Piayes Beach Bar And Grill, een meer funky nummer. Wij vroegen ons af wat Piayes Beach in godsnaam is maar zelfs onze Big Brothervriend Google wist zich geen raad met deze vraag, we onthouden hem dus voor als we de man ooit zouden interviewen!

De laatste track van de EP, Romantic Bureaucracy, bleek uiteindelijk het nummer te zijn dat na een eerste luisterbeurt het meest onze aandacht trok. Hier bewijst Yamaha nogmaals wat een geweldige producer hij is, een piano en een synth vullen elkaar perfect aan waardoor Romantic Bureaucracy een heerlijk aanstekelijk nummer wordt, wij kunnen alvast niet wachten tot de release!

Ontdek meer...Telex