Producers en labels delen ook kerstcadeau's uit

Er worden heel wat kerstcadeautjes uitgedeeld de afgelopen dagen, ook producers doen dat. De fans zijn daar natuurlijk heel blij mee. Ons viel al gratis werk op van Timmo, Marcel Dettmann, Low SteppaThe Subs & Party Harders, Mr Fuzz, en van labels als LuckyMe en Pelican Fly!

Bulgaar Valeri Ivanov, beter bekend onder zijn alias Timmo, gooide dit jaar hoge ogen door het tot op de laatste Drumcode-compilatie te schoppen met zijn nummer With You. 

Het is nog geen nieuwjaar, maar om ons al in de stemming te brengen geeft Timmo een gratis (onofficiële) remix weg van het legendarische nummer Acid Phase. Muziek gemaakt door de al even legendarische Franse producer Emmanual Top, die in de 90's scoorde met hits als Tone, Turkish Bazar en uiteraard Acid Phase.

Timmo is overigens niet de enige die kerstcadeautjes uitdeelt. Duitser Marcel Dettmann releasete een 2016-herwerking van zijn ondertussen al 10 jaar oude nummer Lattice, die je nog tot 3 januari gratis kan downloaden.

De Britse bass king Low Steppa was ook in de juiste kerstmood. Hij ging aan de slag met het nummer Coma Cat van Tensnake. Hij geeft het de benaming Raw House. Rrrrrraw. En gratis!

Onze landgenoten zijn eveneens genereus dit jaar: The Subs gaven hun nummer Ceci N'est Pas Belge, met hulp van Party Harders, weg als free download. Van Pelican Fly, het Brusselse label van DJ Slow en Richelle, kregen we zelfs 12 nummers cadeau! Ook Bel Air, nummer van Mr Fuzz, verscheen gratis op het wereldwijde web via Main Course!

Verder is er het Britse label LuckyMe dat traditiegewijs meerdere nummers weggeeft bij advent. Van 27 december tot en met 6 januari brengen zij elke dag een gratis nummer uit. 

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel