Rampage 2017: laatste tickets

Hold your horses: 18 februari 2017 staat er een nieuwe Rampage op het programma in het Antwerpse Sportpaleis. Na 15 bijzonder gesmaakte edities - jaar na jaar uitverkocht, quoi - staat het geesteskind van Hans ‘Murdock’ Machiels klaar om de grootste evenementhal van België voor de vierde keer op rij in te palmen. Tickets zijn nog steeds beschikbaar, maar de organisatie laat weten dat ze aan de laatste 20% zitten. Fuzz’ advies aan de twijfelaars: knoop doorhakken en bestellen.

Rampage heeft een rijke historie. 8 jaar geleden begonnen ze in een zaal waar 1.000 mensen in konden. Ondertussen groeiden ze uit tot een van de grootste dubstep en drum 'n' bass-party's in de wereld. Vorig jaar kwamen er bijvoorbeeld maar liefst 15.000 bezoekers langs op Rampage. Die bezoekers komen van heinde en ver. Zo verkochten ze voor de volgende editie tickets in 40 landen: van Canada en Puerto Rico, tot Mexico en Australië. Internationale interesse verzekerd!

Als de dansende menubalk op de website van het event je niet doet duizelen, dan zeker de affiche. Het kruim van de internationale dubstep en drum ‘n’ bass scene blaast verzamelen op het grootste event ter wereld in zijn genre, met  onder meer Noisia, A.M.C.DC Breaks en natuurlijk Murdock achter de draaitafels.

De Nederlanders van Noisia brengen met hun recent gereleasete album Outer Edges onder de arm een show die zowel de oren als de ogen zal strelen. A.M.C., de drijvende kracht achter Titan Records, keert na enkele jaren afwezigheid terug naar één van de plaatsen waar het voor hem ooit begon. Het Londense duo DC Breaks komt RAM records vertegenwoordigen, het label gerund door levende drum 'n' bass legende Andy C. Eveneens uit de RAM-stal herkennen we Mindvortextwee klassiek geschoolde muzikanten die het licht zagen en een totaal andere weg insloegen.

Naar goede gewoonte zal organisator Murdock zelf de dansvloer onder zijn hoede nemen. Eveneens terug van nooit weggeweest: Eptic, die onder meer Skrillex en Excision tot zijn fanbase mag rekenen, behoort tot het selecte kransje van veelbelovende Belgische artiesten die hot zijn op het internationale toneel. Met onder meer Doctrine, Andromedik, Hypoxia, T&Sugah en James Marvel biedt Rampage ten slotte ook een podium aan enkele sterren van morgen.

Ps: uw zestienjarige neefje mag nog nét binnen, maar wie jonger is, moet nog even geduld uitoefenen alvorens hij op Rampage mee mag partyen met de big boys.