Curfew strikt Kerri Chandler

Houseliefhebbers, neem nu jullie agenda bij de hand en duid zaterdag 3 juni met stip aan in jullie agenda! Die dag komt niemand minder dan houselegende Kerri Chandler naar Gent afgezakt voor de Curfew Open Air.

Weinig artiesten die zoveel invloed hadden op hun scene en al zo lang relevant zijn als levende legende Kerri Chandler. De Amerikaanse producer draait al jaren mee aan de top en weet al sinds de jaren '90 clubbers te bekoren met zijn typerende warme house met de nodige portie soul en funk erin verwerkt. Dat Gent op zijn grondvesten zal daveren tijdens zijn set staat nu al vast!

Curfew wist de Amerikaan te strikken voor hun Open Air in juni. Naast hun headliner weet Curfew naar gewoonte opnieuw een uiterst smakelijk housemenu voor te schotelen. Zo treffen we Red D en Lady Linn op de line-up aan, net als No Shit Like Deep en Nächtvøgels-opperhoofd Maté. De affiche wordt vervolledigd door WLC & Mona Lee (ex-Beauhause), DJ Jensen en Lorin. Meer info kan je vinden op het Facebook-evenement.