Klub Goud sluit (opnieuw) definitief de deuren

Klub Goud gaat dicht. Voor echt deze keer... Op zaterdag 28 januari kan je voor de laatste keer de lift nemen naar de 21ste verdieping van de A-Tower in Antwerpen.

Voor wie het nieuws bekend in de oren klinkt, geen paniek, u wordt niet vergeetachtig. Begin oktober sloot de Antwerpse club namelijk ook al eens de deuren, maar een kleine maand later kon ze alweer open gaan. Door het grote succes mochten de initiatiefnemers toen tegen de eigen verwachtingen in toch nog een vervolg breien aan hun succesverhaal.

Maar nu stopt het verhaal dan toch. Eigenaar Matexi heeft namelijk andere plannen met het gebouw, wat meteen ook het einde van Bar Gloed betekent, de bar op de vierde verdieping. Vooraleer het zover is, staan er komende weken gelukkig nog een aantal feestjes gepland, met op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari het sluitingsweekend als hoogtepunt.

Op vrijdag kan je in Bar Gloed terecht voor een editie van Vice City met op het programma Arno Lemons, MVMNT, DJ Boats en Lil Lawaw. 17 verdiepingen hoger in Klub Goud zijn dan Robert Bergman, SixSixSixties en Nosedrip te gast.

Zaterdag is het dan de allerlaatste dag van beide zaken, met in Bar Gloed Alain Deloin, So What! en Hush Hefner. In Klub Goud stopt het feestje pas als de laatste naar huis is met op de affiche Elias Mazian, Kong en Sander.

Wie nog een laatste keer hoog in de toren wil dansen, weet dus welke dagen hij met stip in zijn agenda moet aanduiden!