Sónar 2017 lost nieuwe namen

Sónar Barcelona 2017 belooft weer een schitterend hoogtepunt van het jaar te worden. Eerder werden met een bizarre video al grote namen als Justice, Moderat, Nicolas Jaar, Nina Kraviz en De La Soul aangekondigd. Nu krijgen we daar nog een hoop kleppers bovenop. Ready? Set? Go! 

 Anderson.Paak

De grootste naam die we voor de kiezen krijgen is zonder twijfel de onnavolgbare Anderson.Paak! Hij brak in 2016 helemaal door met zijn catchy mengeling van hiphop, funk en beats. Een uitstekende livereputatie gaat hem vooraf, we verwachten dus veel van Anderson. Zeker zo interessant: Soulwax! Na hun wederopstanding afgelopen jaar zijn de broers Dewaele met hun band in het tweede weekend van juli dus ook in Barcelona te vinden. Soulwax vorig jaar gemist? Dan is een vlucht boeken een goede optie, want het schijnt de moeite te zijn. 

Komen voorts langs op 15, 16 of 17 juli: Arca & Jesse Kanda, DJ ShadowLunice en Evian Christ komen de triphop en trap vertegenwoordigen. Daarnaast is er de sfeervolle techno en house van onder andere Vitalic (met zijn ODC live show), Jon Hopkins, Prins Thomas, Lena Willikens en Beautiful Swimmers. De hardere kant van het spectrum wordt gebracht door Clark, Marcel Dettmann & Dr. Rubinstein, Optimo en Overmono. Ergens tussenin op die lijn zit bijvoorbeeld alleskunner Benji B, of de professionele feestneuzen Seth Troxler & Tiga die samen zullen optreden.

In een geheel eigen categorie gaan Daphni & Hunee back to back, en ook Little Dragon is niet in een hokje te proppen. Last but not least: Carl Craig's Versus Synthesizer Orchestra, een verderzetting van Craig's Versus-experimenten waarbij hij elektronisch en analoog samenbrengt.

Tickets voor Sónar vind je op hun website

Ontdek meer...Telex