Eerste namen voor Labyrinth Open gearriveerd!

Dat 2017 het jaar wordt van de Belgische festivals in het buitenland, wisten jullie al. Na de eerste namen voor Waking Life in Portugal licht nu ook Labyrinth Club een tipje van de sluier met de eerste dertien namen voor Labyrinth Open. Onder meer Amelie Lens, Stephan Bodzin en Radio Slave zijn begin juli present in Kroatië!

Verder op het appel: Rødhåd, Guy J, Guti live, Gregor Tresher, Pan-PotØ [Phase], Hernan Cattaneo, Enzo Siragusa, Monoloc en Andrea Oliva“Dit zijn de eerste namen, maar er volgen er nog meer dan 50", vertelt Sam Deliaert aka Farrago, verantwoordelijk voor de marketing bij Labyrinth Open. "We kijken er naar uit, aangezien vele van deze acts al grote indruk op ons maakten tijdens hun passages in onze clubs in België. Daarom wilden we ze ook in Kroatië op de affiche."

Ticketverkoop gestart

Samen met deze aankondiging start ook de ticketverkoop voor #LABO17. Via hun website kan je zowel tickets voor het festival als verschillende types accomodatie reserveren. Wie dat laatste doet, krijgt ook toegang tot de pre-party bij de rivier Cetina op 7 juli. Niet twijfelen!

Labyrinth Open vindt plaats van 8 tot en met 11 juli in het Kroatische Omiš. Al helemaal zin in? Als de bliksem naar hun website en FB-pagina in dat geval!

Gerelateerd