Affiche van Field Day 2017 in Londen krijgt vorm

De affiche van Field Day 2017 krijgt stilaan vorm, een ééndaags festival dat doorgaat op zaterdag 3 juni in Victoria Park Londen. Het eerste gedacht van de Fuzz-redactie: miljaar! 

De headliners Aphex Twin en Flying Lotus werden al een tijdje geleden gelost, terwijl ook levende legendes Nicolas Jaar, Nina Kraviz, Marcel Dettmann, Jon Hopkins en Mura Masa al bevestigd werden.

Alsof dat nog niet volstaat, werd het lijstje ondertussen nog een pak interessanter. Van good old house en techno (Moderat, Fatima Yamaha, GAIKA, Moodymann) tot het beste wat hedendaagse hiphop te bieden heeft (Run the Jewels, Clams Casino, Death Grips), van experimental (Forest Swords, Machinedrum en de door Four Tet gehypete Syriër Omar Souleyman) tot enkele vreemde indie-eenden in de bijt (de shoegazers van Slowdive, de karamellenverzen van Whitney en de psychedelische rock van King Gizzard & The Lizard Wizard).

De volledige line-up vind je op de website van Field Day. Tickets kosten 71,95 GBP (dat is een 85tal euro) en kan je hier online kopen.