Innershades deelt preview om van te smullen

Jawel, de Aalstenaar Innershades heeft iets nieuws in petto. Zijn nieuwe album The Beginning Of The End wordt namelijk fysiek uitgebracht op 50 cassette-tapes met optioneel fanzine. Het Brusselse Unknown References heeft zich over de negen nummers tellende release ontfermd.

The Beginning Of The End is nogal onorthodox samengesteld voor de Belgische producer, want waar hij zich normaal aan vier nummers op 12" houdt, kiest hij hier voor een echt album. Een grotere uitdaging weliswaar, maar het resultaat spreekt voor zichzelf. Momenteel is het enkel mogelijk om online de preview te beluisteren, maar nog een klein maandje wachten (23 maart) en het digitale album zal integraal te beluisteren vallen.

Veelal beïnvloed door de Chicago-en Detroit-scene, geeft Innershades toch zijn eigen draai aan deze genres. Beluister simpelweg één van zijn DJ-sets en zijn eclectische smaak zal al snel boven komen drijven. Ook internationaal wordt de man gelauwerd, zo kon hij in het verleden reeds de heren van Bicep bekoren.

De cassette, bijbehorende fanzine en het digitale album kan men al op voorhand bestellen op de Bandcamp van Unknown References. Voor het digitale aspect is het nog wachten tot 23 maart, maar dat is buiten de cassettes gerekend.

Ontdek meer...Album
Artiesten in dit artikel