Voltage Festival vult line-up aan

Nadat Voltage Festival, dat dit jaar opnieuw doorgaat in Zwevegem, eerder al de eerste vier namen en stagehosts bekend maakte, werden daar nu vier nieuwe kleppers aan toegevoegd. De derde editie van het festival, dat door de Ohm-crew wordt georganiseerd in de prachtige Transfo-site, een verlaten elektriciteitsfabriek, krijgt zo steeds meer vorm.

Op 29 en 30 juli vormt de iconische Transfo-fabriek opnieuw het decor voor Voltage Festival, dat ook dit jaar weer een line-up voor fijnproevers weet samen te stellen. Zo werden vorige week al de loeiharde Ansome & Ossian (live), de altijd met zijn live show imponerende Gaiser, rijzende sterren SHDW & Obscure Shape en Vaal - die ons onlangs nog imponeerde tijdens de R&S-show in Ampere - aangekondigd.

De nieuwe namen die eraan worden toegevoegd aan dit rijtje, moeten allerminst onderdoen. Als eerste haalt Ohm het Duitse duo Extrawelt naar Zwevegem. Zij zullen meer dan een decennium aan topproducties vakkundig samenvatten in hun altijd strakke liveset. 

De volgende zijn de heren van Fur Coat, die vooral naam maakten met mooie producties en releases op Crosstown Rebels. Het in Venezuela geboren duo, vestigde zich ondertussen in Barcelona en dat ze het producen na al die jaren ervaring helemaal onder de knie hebben, bewezen ze onlangs nog met hun Transcendental EP op Last Night On Earth.

Ook Monoloc is van de partij op Voltage Festival. De Berlijnse producer strooit releases in het rond op toonaangevende labels als Chris Liebing zijn CLR, Innervisions, Soma en Life & Death. Op Voltage Festival maakt hij deel uit van het podium gehost door het technolabel From Another Mind.

Als laatste vervoegt Ayarcana de Rimbu-beestenboel op Voltage Festival, een naam die voor de fans van de hardere techno geen introductie meer behoeft. Dat de Transfo op zijn grondvesten zal daveren, lijkt nu al zeker!

De tickets voor Voltage Festival verkopen voorlopig als zoete broodjes en kan je nog steeds online verkrijgen voor de schappelijke prijs van 20 euro voor een dag of 35 euro voor een combiticket. Voor meer info kan je terecht op het Facebook-evenement of op de website van Voltage Festival.