Decadance strikt Britse topper voor 20e verjaardag

Al 20 jaar lang serveert Decadance de fijnste house, techno en minimal in de Gentse Overpoort. Om die 20e verjaardag extra kracht bij te zetten, wordt op zondag 30 april niemand minder dan de Britse topproducer Luke Slater naar Gent gehaald om de verjaardagskaarsjes uit te blazen.

Decadance bouwde in die 20 jaar de nodige naam en faam uit om tot het selecte kransje topclubs in ons land te behoren. Alan Fitzpatrick, Bjarki, Bicep, Butch, Dax J, De Sluwe Vos, Dixon, Djedjotronic, Green Velvet, Gregor Tresher, Guy Gerber, Ida Engberg, Jamie Jones, Joris Voorn, KiNK, Levon Vincent, Mano Le Tough, Monika Kruse, Nina Kraviz, Noisia, Pan Pot, Sam Paganini, Seth Troxler, Solomun, Surgeon, ... Het lijstje wereldtoppers dat al de revue passeerde in Decadance is werkelijk duizelingwekkend en dan vergeten we er nog een hele hoop... 
Daar voegen ze op zondag 30 april nog één extra aan toe: Luke Slater. Deze Brit, die we ook kennen onder zijn alter ego Planetary Assault Systsems, draait al 25 jaar mee in de internationale technoscene, zo stond hij in 1999 zelfs al voor een eerste keer op I Love Techno. Sindsdien maakt de gevierde producer wereldwijd furore met zijn uitstekende tracks en albums vol innoverende sounds en kan je hem in alle uithoeken van onze aardbol aan het werk zien.

Tijdens de viering van de 20e verjaardag van Decadance wordt hij daarbij bijgestaan door residents Pete Howl - check ons interview! - , Seba Lecompte, Trixy en Lebawski, terwijl DeeJames en Die Clique van jetje zullen geven in de Zanzibar-zaal. Info omtrent tickets is voorlopig nog niet beschikbaar, maar voor meer info kan je altijd terecht op het Facebook-evenement.