Sable Sheep zegt vaarwel

Het kwam voor de meesten, laat staan iedereen, als een donderslag bij heldere hemel. Sable Sheep heeft zonet bekend gemaakt dat hij vaarwel zegt aan het producen, touren en de underground scene.

Hoewel sets van enkele uren voor een uitbundig publiek over de ganse wereld een droom lijkt voor velen, beschrijft de Duitse producer in zijn afscheidsbrief de keerzijde van de medaille. Hij vertelt het grotere plaatje waarin het touren naar verschillende steden gewoon niet meer haalbaar is. Niet onlogisch, gezien hij tandarts is, leadsinger in een metalband en daarenboven ook nog eens een fijn huwelijk in stand wil houden. Door het feit dat hij zich niet voor de volle 100% kon gooien op het project Sable Sheep kwam hij tot de beslissing om er mee te stoppen.

Zijn loopbaan was en is nog steeds als bewonderingswaardig te bestempelen. Een stijl die zich door de jaren heen vormde als dansbaar, energiek en uiterst opgewekt zorgde voor vele volgers binnen de scene. Al vlug zat hij in het agency van Mathias Tanzzman nl. Moon Harbour en kon hij releasen op Loco Dice zijn Desolat. Op vele van zijn nummers hebben duizenden mensen gedanst en plezier gemaakt en dat zal er in de toekomst niet minder op worden. Wij herinneren ons het Moon Harbour-feest in Café d’Anvers nog als de dag van gisteren. En daar zijn we niet rouwig om.

Onze oproep aan alle Belgische promotors? Haal deze getalenteerde techhouse producer alsjeblieft nog een laatste keer naar ons gezellig Belgenlandje voor het te laat is!  

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel