Kompass Klub maakt Kortsluiting op 7 april

Op 7 april vindt Kortsluiting plaats in Kompass Klub. Niet zomaar eender welke kortsluiting, maar eentje waarvoor Tom Trago, Pisetzky en Memorial Home verantwoordelijk zullen zijn. We blikken even vooruit op deze derde editie!

Het zal een muzikale trip worden. Een reis die via verschillende elektronische genres passeert en de daarbij horende emoties zal oproepen. Deze unieke ervaring zal ook vertaald worden in prachtige visuals van het beloftevolle duo LUMEN, die eerder al voor Onrust en Moonday hun ding deden.

De setting van Kompass Klub zorgt dan ook voor een unieke atmosfeer waarbij het ganse concept tot zijn recht zal komen. Om zo dus een totale belevenis te vormen voor de bezoeker!

De muziek is natuurlijk ook een super belangrijk element in dit geheel. De eerste naam op de line-up is de Nederlander Tom Trago. De man achter het label Voyage Direct doet al heel wat belletjes rinkelen. Hij heeft quasi een eigen stijl in het leven geroepen. Een stijl die bulk staat van disco, boogie, synth funk en Detroit techno.

Daarnaast zal de Italiaanse producer Pisetzky afzakken naar Gent. Samen met Hunter/Game zwaait hij de plak bij het label Just This. Ze staan bekend als de voorlopers in de elektronische scene van Milaan.

Met een verleden als sound designer in de mode-industrie weet Pisetzky perfect emotie te vertalen. Hij staat bekend voor melancholische technogetinte soundscapes, wat ook te horen was tijdens zijn passages bij ADE en Mexico's BPM Festival.

Kennen jullie Memorial Home al? Dit is een Frans-Belgisch duo dat zijn thuis heeft in Barcelona. Paul Roux en Jeremy Pinchasi zijn de stichters van het label Venom Recordings. Ze zoeken de techno-uiteindes op van het muzikale spectrum, maar dan in een haast cinematische context.

De eerste release van hun label Venom Recordings kreeg meteen support van grote artiesten als Tale Of Us, Pan-Pot, Nicole Moudaber, Luca Agnelli, Pig&Dan, Oliver Huntemann en heel wat anderen.

Natuurlijk missen we nog wat Belgisch geweld op deze line-up. Nathan Neslany en Lunar, founding father van ABSTRKT, zullen onze landskleuren verdedigen in de dj-booth. Heb je de smaak te pakken voor deze derde editie van Kortsluiting? Koop dan nog snel een ticket, of twee, of meer.

Ontdek meer...Event