Paradise City maakt volledige line-up bekend

Op 23, 24 en 25 juni gaat Paradise City door, een festival waarbij de nadruk ligt op melodische, dromerige techno. Eerder kondigden ze al aan dat onder andere ÂmeKonstantin SiboldJoachim Pastor, N'To en Stavroz aanwezig zullen zijn. Deze week losten ze nu de volledige line-up.

Ook deze keer zijn de namen niet van de minsten. Een eerste naam die ons onmiddelijk opviel in deze nieuwe lichting is Recondite, die zoals altijd een liveset zal komen spelen. 'Recondite with his wizardry' is de top comment bij de YouTube-clip van zijn nummer Warg, beter hadden we het zelf niet kunnen zeggen!

Ook de Italiaanse Giorgia Angiuli, Duitser Gabriel Ananda, Israeliër Moscoman en de Amerikaan Jason Chung, beter bekend als Nosaj Thing, tekenen present met een liveset. Nosaj Thing producete al voor artiesten als Kendrick LamarKid Cudi en Chance The Rapper, een aanrader zeggen wij dan!

Verder prijken er uiteraard ook een pak dj's op de affiche. AgoriaDenis Sulta en detroitlegende Omar S, die vorig jaar nog een nieuw album (The Best) uitbrach, zijn maar enkele van van de geweldige namen die plaatjes komen draaien. 

Tenslotte staan er ook een pak Belgen op de affiche. Moodfamily zal een eigen stage hosten en hetzelfde geldt voor ATTAR!, die een podium zal hosten met zijn LOVE clubconcept. Verder zijn er namen als Raw District, die binnenkort releasen op InnervisionsCosy MozzyNico Morano en Fuse-resident Pierre. Als kers op de taart zal er ook een oud-redacteur van Fuzz Magazine draaien, proficiat Konna!

De volledige line-up kan je op de website van Paradise City of hieronder vinden.