Poldoore geeft aftrap voor nieuw Chill Masters-project

Chill Masters, een Frans label en YouTube-kanaal, presenteerde op vrijdag 21 april een eerste EP van haar Hip-Hop Symposium-project. De bedoeling van dit project is om de komende twee maand elke vrijdag een nieuwe EP te releasen die gevuld is met zomerse chillbeats.

De eerste track op de eerste EP is er meteen éen van een Belg. Leuvenaar Poldoore maakte voor deze gelegenheid de track Limelight, en zoals steeds levert hij een frisse, zomerse track die ideaal is om languit op achterover te leunen. 

Ook op de rest van de EP staan een aantal grote namen uit de beatwereld. Zo maakten ook de Fransmannen van Ours Samplus en de Amerikanen The Geek x VRV een track. Terwijl de Ours Samplus-song meer naar instrumentele hip-hop toeneigt is Our Generation van The Geek x VRV iets gevulder, mede door de vocals die erin worden verwerkt. Het duo maakte hiervoor handig gebruik van een sample van de track Our Generation van John Legend en The Roots. Die laatste werden overigens net aangekondigd op Couleur Café

Verder leveren ook Laster en Guggenz tracks voor deze eerste Hip-Hop Symposium-EP. Na het horen van deze tracks rest er ons niets anders dan uitkijken naar de komende editie van deze EP-reeks, die gelukkig al op vrijdag 28 april ingepland staat.

Ontdek meer...Telex