Democrazy stort ASPHALT in de grindbakken (25/05)

Democrazy palmt op donderdag 25 mei (feestdag!) de grindbakken in voor een gratis openluchtfeest. Na de vorige edities op de Graslei en in een oude Opelgarage, verhuist ASPHALT deze keer richting Dok Noord. Ook deze keer worden een paar kleppers uit de Nederlandse technoscene naar Gent gehaald!

Tripeo

Darko Esser’s alter ego Tripeo staat voor onversneden killer techno. Zijn debuut First Trip zette hem meteen op de kaart. Ondertussen heeft hij releases en remixes op zijn naam staan bij gelauwerde labels als Theory, BALANS, Pole Group en Deep Sound Channel. Hij staat bekend om zijn energieke en hypnotiserende dj-sets en wordt ondertussen gevraagd door de beste clubs (Tresor, Fuse, Shelter, ...) en festivals (Dekmantel, Extrema) over de hele wereld. Dat wordt knallen!

JP ENFANT 

Dj, producer, promoter én labelbaas JP ENFANT is bezig aan een stijle klim in de Nederlandse technoscene. Hij was al te zien op Awakenings, in de Berlijnse club Tresor, hij is resident in De School (A'dam) én stond vorig jaar op Dekmantel Selectors. Ook als producer maakt hij naam. Na uitstekende EP's als Artefacts en Dreaming Backwards mag hij dj's als Ben Klock, Daniel Avery, Len Faki, Ben Sims en Rødhad tot zijn fans rekenen. 

MENICA 

Menica draait al jaren mee in de Gentse party scene. Verwacht een warme, verfijnde sound met een minimalistische twist, afgewisseld met diep beukende techno die je terug wakker doet schrikken.

BLANCA 

Asphalt residents!

Praktisch:

Grindbakken Dok Noord Gent (vlakbij blauwe kraan)

13-22h - gratis inkom

 

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel