Alix Perez presenteert nieuwe EP

Naast onze absolute avoriet Belle bewijst nu ook landgenoot Alix Perez dat er grandeur vasthangt aan het dragen van de naam Perez. De producer afkomstig uit Charleroi mag, als het van ons afhangt, gerust tot de beste drum 'n' bass-artiesten van ons land gerekend worden. Met zijn atmosferische songs die van duister en harder werk naar melancholische en liquid drum 'n' bass gaan releaste hij al op toplabels als Shogun AudioHospital Records en Drum & Bass Arena. Sinds heden is zijn nieuwe EP, Synergy, ook verkrijgbaar.

Synergy is een vier tracks tellende EP die op twee labels tegelijk zal uitkomen. Aangezien alle songs collabs tussen Perez en de Brit Spectrasoul zal Synergy zowel op 1985 (het label van Alix Perez) als op Ish Chat Music (het label van Spectrasoul) uitkomen.

Wij gingen alvast snel eens door deze EP en zijn tevreden met hetgeen we horen! Titeltrack Synergy is een heerlijk liquid drum 'n' bass-nummer dat ons qua stijl aan Forsaken, nog zo'n zweverige track van Perez, deed denken.  

 

Ook de rest van de tracks bestaat uit zeemzoete liquid drum 'n' bass die ideaal is om rustig op weg te dromen, vooral The Need viel ons hierbij op. Sinds we deze track ontdekten heeft er bij ons niet veel andere muziek niet meer opgestaan.

 

De track Undone is een samenwerking met DRS, éen van de weinige MC's die er echt in slaagt om hip-hop en drum 'n' bass te verenigen zonder als een brulaap op speed over te komen. DRS heeft de voorkeur voor soulvolle drum 'n' bass, hetgeen zich vertaalt in samenwerkingen met topartiesten als CalibreLenzman en LSBUndone werd inmiddels al gepost door UKF, een uitstekende keuze als je het ons vraagt!

Ontdek meer...Telex
Artiesten in dit artikel
DRS