Exclusief: Thé Dansant geeft locaties vrij voor deze zomer

De zomer staat weer voor de deur. De doorwinterde feestvierder weet het: iedere eerste zondag van de maand staat dan volledig in het teken van Thé Dansant. Tijd om je beste verkleedkledij weer van de zolder te halen. De organisatie verklapte ons alle locaties voor de zomermaanden.

Thé Dansant staat garant voor de beste nationale dj’s, leukste thema’s en natuurlijk ook de meest exclusieve locaties. Hoe ze het telkens opnieuw voor elkaar krijgen is ons een raadsel, maar dat je deze zomer minstens één Thé Dansant moet meegemaakt hebben, spreekt wel voor zich.

Deze zondag, 7 mei, starten ze met het hele gebeuren in Abbaye de Villers waar ze wederom het klooster omtoveren tot een heiligdom van elektronische muziek en een uitmuntende sfeer. Predikers van dienst zijn niet van de poes. Op de kerkelijke planning staat bezieler Don Cabron, Charlise N Chaplin, Steve Slight, Nico Morano, Rupert Harvey & JLN en voor de eerste keer Konna.

Dit evenement is echter al hopeloos uitverkocht, maar voor zij die geen ticket konden bemachtigen is er goed nieuws. Slash9.tv zal heel het event zondagnamiddag streamen waardoor iedereen met een degelijke internetverbinding kan meegenieten.

Op 2 juli wordt er terug in de tijd gegaan en wordt er gedanst in de tuinen van het Koloniënpaleis in Tervuren.  Denk Flinstones, holbewoners en tribal. Oergekke geluiden komen ditmaal van Latinis (Deep House Belgium), O.D. Math (Play Label Records), Thomas Moon (Feestgedruis), Pole Folder, DJ Biool Mendez en Lucas Caroso die vorige week nog van held Richie Hawtin mocht overnemen. Indien je al in de sfeer wil komen, hebben we de monsterset van vorig jaar van Pole Folder voor je klaar liggen.

Een weekje later, zondag 9 juli, nemen ze de vlieger naar Kroatië waar ze het strand onveilig maken tijdens Labyrinth Open, met een stage waar enkel Belgen zullen schitteren.

Op 6 augustus kunnen we jullie als primeur meegeven dat je jullie favoriete zondag van de maand zal kunnen doorbrengen in de zandgroeve van Mont-Saint-Guibert. Wie er dan het stof zal doen opwaaien, moeten we jullie nog even onthouden.

Voor de Thé Dansant Summer Closing presteert de crew altijd dat tikkeltje meer. Op zondag 3 september 2017 zal dat niet anders zijn. De exacte locatie blijft nog even geheim, maar weet dat je nabij Brussel je ergens de koning te rijk zult voelen. Iets met een kasteeltuin naar het schijnt.

Wij kijken er alvast naar uit om een zondagje mee te pikken en te genieten van Belgium's finest dj’s op Belgium's finest locaties in een knotsgekke outfit!