Eerste editie van Ojoo Music in Gent met Harry McCanna (27/05)

Deze zaterdag vindt de eerste editie plaats van Ojoo Music in de White Cat, de gezelligste kelderclub van Gent. Ojoo Music is het kersverse event van de Gentse dj Menica. Met Ojoo Music wil ze zich losmaken van de actuele hypes en focust ze op minder bekende artiesten met een passie voor vinyl en elektronische parels.

Met haar evenementen slaat Ojoo dezelfde weg in en wil het de soms wat vervagende band tussen het publiek en de artiest herstellen. Daarom wordt er bewust voor kleine, intieme locaties gekozen. De dj's krijgen carte blanche en spelen lange sets.

Voor de eerste editie heeft de organisatie Harry McCanna uitgenodigd, resident van de Undersound parties in Londen. Daarnaast is hij mede-oprichter van NorthSouth Records, waarvan de eerste release begin mei uitgekomen is. Een voorproefje van s'mans mixkwaliteiten vind je in de eerste editie van Ojoo's podcast series:

Verder brengen de organisatoren Jakob & Session 4000 mee, twee opkomende Brusselse dj's bekend van het Deep in House concept. Eerder deze week kwamen zij hun ding doen in Urgents' Charged studio:

Menica tenslotte zal zelf de opwarming verzorgen: ojoo, allen daarheen!

Ontdek meer...Event
Artiesten in dit artikel