Noisia remixt zichzelf

Het Nederlandse triumviraat Noisia brengt op vrijdag 9 juni een verlengstuk van hun Outer Edges LP op de markt. Op deze nieuwe EP steken ze vijf eigen nummers van eerdere albums in een Outer Edges-jasje. Classic Tommy's Theme werd nu al op het publiek losgelaten via UKF.

Qua soundscape en producetechnische kennis zijn er wellicht weinigen die kunnen tippen aan het torenhoge niveau van vaandeldragers Noisia. Ze delen dan ook al bijna 20 jaar hun kennis met elkaar, wat telkens in vooruitstrevende tracks resulteert. 

In augustus 2016 verscheen hun langverwachte album Outer Edges, waarop onze noorderburen bijzonder snedig uit de hoek kwamen. Na het uitgebreide remixpakket - dat 20 herwerkingen van onder meer Amon Tobin, Camo & Krooked, Machinedrum en Mefjus bevat - brengen ze nu een eigen remix-EP op de markt. De nieuwe versie van Tommy's Theme kan je alvast hieronder beluisteren, een remix waarin de theatrale setting uitmondt in snoeiharde bassen.

De Outer Edges (Noisia Remixes) EP verschijnt op 9 juni via hun eigen Vision Recordings. Je kan de EP alvast online bestellen.

Tracklist:

1. Noisia - Voodoo (Noisia's 'Outer Edges' Remix)
2. Noisia - Tommy's Theme (Noisia's 'Outer Edges' Remix)
3. Noisia, The Upbeats - Dead Limit (Noisia's 'Outer Edges' Remix)
4. Noisia - Diplodocus (Noisia's 'Outer Edges' Remix)
5. Noisia - Surfaceless (Noisia's 'Outer Edges' Remix)

Foto: © Rutger Prins

Ontdek meer...Remix
Artiesten in dit artikel