Lokerse Feesten strooit met 37 nieuwe namen

Van 4 tot en met 13 augustus zal de Lokerse binnenstad weer op zijn kop staan tijdens de Lokerse Feesten. Nadat eerder al onder meer AIR, Leftfield en Arsenal werden aangekondigd, net als toppers Riton, Erol Alkan, Clouds strooide de organisatie nu met maar liefst 37 nieuwe namen, waaronder heel wat elektronisch geweld!

Zo zal Tiga zijn sunglasses meenemen naar Lokeren en maakt ook Charlotte de Witte - die eerder al releases uitbracht op Tiga zijn Turbo Recordings - haar opwachting. Ook het Brusselse godenkind Roméo Elvis is van de partij, bijgestaan door vaste beatmaker Le Motel.

Nog meer hiphop krijgen we voorgeschoteld met de West-Vlaamse poëet Brihang en rasechte Brusseleir Zwangere Guy, die allen aantreden tijdens de All Eyes On Hiphop-avond. Daar wordt niemand minder dan AJ Tracey de blikvanger van dienst.

De retrofans mogen hun borst ook al nat maken nu levende legendes als Yves Deruyter, DJ Ghost, Zolex, Quincy en Youri Parker de affiche vervoegen en enkelen van hen opnieuw het podium samen bestijgen als Cherry Moon Legends. Ook de drum 'n' bass-liefhebbers worden op hun wenken bediend met headliners Fabio & Grooverider en Bad Company. Zij worden bijgestaan door nationaal talent Bredren.

Maar dat is nog niet alles! Ook de technoliefhebbers vinden hun goesting. Op de avond waarop Charlotte de Witte en Clouds ten dans zullen spelen, zijn nu ook Red Bull Elektropedia's Most Promising Artist Farrago, One Track Brain - het brein achter OTB Records en de excellente Private Sky EP - en Ogenn aan de affiche toegevoegd.

Tot slot zullen Eppo Jansen B2B The Whatevers, Discobaar A Moeder, Dirk Stoops, Nadiem Shah, Murdock en MC Mota elk een avond het hoofdpodium afsluiten. Met deze reeks 37 extra namen is de line-up zo goed als rond. Er komen enkel nog 4 grote namen bij voor het hoofdpodium, benieuwd wie dat zal worden!

Voor meer info en tickets kan je terecht op de website van de Lokerse Feesten.