Herbeleef Extrema Outdoor Belgium 2017 dankzij deze opnames

Stilaan bekomen we van een fantastisch weekend Extrema Outdoor Belgium. We waren er met Fuzz Magazine drie dagen aanwezig (lees onze reviews van dag 1dag 2 en dag 3) en hoorden er heel wat topsets van internationale grootheden, maar ook van tal van local legends. In de nasleep van het festival verschijnen er nu heel wat opgenomen sets vanop XOBE17. Een overzicht!

Foto: © Solovov.be

Vrijdag

Op vrijdag werden er geen stages integraal opgenomen via livestream. Toch vonden we voorlopig al enkele sets van Belgische toppers online: Niels Feijen, Roma en Nico Morano speelden er ten dans op de Cafeína Stage, Jerrymore & Decoy gingen b2b op de Floorfiller Stage, waar ook Tanzo & Morris speelden, Ravenous deed zijn ding op het Aperol Spritz-podium en tot slot kwamen Cemode en Amerlegna aan bod op de Deep House Belgium Gathering.

Niels Feijen

Roma

Nico Morano

Jerrymore & Decoy

Tanzo & Morris

Ravenous

Cemode

Amerlegna

Zaterdag

Op zaterdag werd de Luciano & Friends / Club Vaag Stage in beeld gebracht door het streamingsconcept be-at.tv. Zo werden de sets van grootmeester Luciano himself, Josh Wink, Michel Cleis, Ezikiel en Unclesand ingeblikt, die je hieronder kan herbeluisteren. Ook de sets van Berliner Kevin de Vries en onze landgenoten Ode Maen & Massaar, Solemn Eye, Pedro MercadoNico P, Manezz en Alienna, die op tal van verschillende podia stonden, zijn ondertussen online te beluisteren.

Luciano

Josh Wink

Michel Cleis

Ezikiel

Unclesand

Kevin de Vries

Solemn Eye

Pedro Mercado

Ode Maen & Massaar

Nico P

Manezz

Alienna

Zondag

Op zondag verzorgde Slash9.tv de livestream vanop de Desperados Stage, waar Franky Rizardo met zijn concept Flow te gast was. Wegens bepaalde instellingen kunnen we deze sets voorlopig nog niet in dit artikel integreren, maar we willen jullie de livesets niet onthouden. Zo werden de sets van Technasia, Franky Rizardo, Jasper Fioole en ANOTR er opgenomen (herbeluister ze door in voorgaande zin op de artiest te klikken). Verder verschenen ook de sets van Maxim Lany, Latinis, Miotti & Ramioul en Trulov reeds online.

Maxim Lany

Trulov

Alborythme

Miotti & Ramioul

Latinis

RBN

Mlle Gaëlle