Supercombo Flume, SOPHIE en Kendrick Lamar komt er eindelijk aan!

Aanstaande vrijdag zal het nieuwe album Big Fish Theory van de Amerikaanse rapper Vince Staples gereleaset worden. De lijst met credits is echter al vrijgegeven met heel wat noemenswaardige artiesten. Eén nummer heeft wel een aantal ontzettend interessante artiesten achter zich geschaard. Zo hebben Flume, SOPHIE, Kendrick Lamar  en Kučka allemaal meegewerkt aan het nummer Yeah Right

Flume en Kučka werkten al samen met de rapper voor het nummer Smoke & Retribution en er bestond dus een kans dat zij op zouden duiken op dit nieuwe album.  De andere twee artiesten zorgden daarentegen dan weer voor een aangename verrassing. Kendrick releasete eerder dit jaar nog het album DAMN. en wordt niet onverdiend gezien als één van de beste rappers op dit moment. 

SOPHIE maakt samen met het PC Music-label commotie in de popwereld door een frisse portie over-the-top bubblegum pop te serveren. Dit leverde haar samenwerkingen op met Madonna, Charli XCX en nu dus ook Vince Staples. Wij zijn alvast benieuwd wat deze samenwerking zal opleveren aanstaande vrijdag, don't sleep on this! 

Ontdek meer...Telex